Zoeken op Google in Pig Latin

Google voegt een hele hoop leuke functies toe aan haar zoekmachine om alles nog leuker en beter te maken. Zo kun je bijvoorbeeld op Google zoeken in Pig Latin. Pig Latin is een Engels taalspel dat voornamelijk onder kinderen erg populair is. Pig Latin is eigenlijk een soort geheimtaal, maar kan ook gewoon voor de grap worden gebruikt. Pig Latin heeft niets te maken met Latijns, maar het is puur een verwijzing naar het feit dat het min of meer een onbegrijpelijke of vreemde taal is.

Via deze link kun je zoeken op Google in Pig Latin.

Google Earchsay en I’mway Eelingfay Uckylay zijn de vervangers van Google Search en I feel lucky. Je zult direct wel zien wat het betekent of hoe Pig Latin in elkaar zit. Wellicht heb je de manier van praten wel eens voorbij horen komen in een film of een serie. Het is erg populair in Engeland en Amerika, hier in Nederland doen we er niet zo heel veel mee. Toch kan het wel leuk zijn om je kinderen te introduceren met de geheimtaal. Het geeft ze een uniek spelletje waar ze de Engelse taal mee kunnen leren, maar ook gewoon de link tussen vervoegingen kunnen ontdekken.

Zoek je vervolgens iets op Google zoals je dat altijd doet dan zullen alle functies van Google veranderen in Pig Latin vervoegingen. Hopelijk kun je alles nog vinden op deze manier!

Naast zoeken op Google in Pig Latin kun je Google ook gebruiken als een piraat, als de Swedish Chef en kun je zoeken als een hacker.